Forsøgsdyr er glemte dyr   – det arbejder vi på at ændre

Forsøgsdyr er glemte dyr, og det mærkes desværre også på den økonomiske side – både når det gælder arv og gaver. Vi er derfor meget taknemmelige over, hvis du gennem at blive fast gavegiver vil støtte vort arbejde.

For at donere et fast månedligt beløb til Foreningen skal du henvende dig i din egen bank, oplyse vort navn og kontonummer i Danske Bank (reg.nr. 1551, konto nr. 4 69 82 82) og så bede banken om at overføre det faste månedlige beløb til vor konto. Forsøgsdyrenes Værn er ikke tilmeldt Betalingsservice.

Skulle der være problemer, er du meget velkommen til at kontakte os. Mandag til fredag, mellem kl. 9.30 og 15.00, kan du nå os på telefonnummer 33-32 00 16.

VISTE DU, AT

Vacciner til menneskebørn testes på… dyrebørn

Hjælp forsøgsdyrene
Giv et bidrag på
MobilePay 55 88 70

Vil du sikre dyrefri forskning i fremtiden?

Af etiske grunde er det vigtigt at støtte dyrefri forskning. Ikke blot fordi dyrene skånes for lidelser, men fordi forskningsresultaterne er menneske-relevante og ikke forstyrres af, at være udført i en helt anden organisme.
Forsøgsdyrenes Værn finansierer forskning, der kan erstatte dyreforsøg og vi har en seriøs, proaktiv tilgang til udfasning af forsøgsdyr i medicinsk forskning – helt i tråd
med EU-direktivet på området.
Forsøgsdyrenes Værn mener, at en fuldstændig erstatning af dyreforsøg med andre metoder på sigt vil føre til teknologisk innovation, fremme lægevidenskaben og levere pålidelige data, der er relevante for mennesker.
Hjælp forsøgsdyrene – giv din støtte på: 1551-4 69 82 82 eller MobilePay 55 88 70
Gaver er fradragsberettigede efter SKAT’s regler, men husk i så fald at oplyse cpr.nr. hér.
Læs om nogle af de projekter Forsøgsdyrenes Værn har støttet her…