Forsøgsdyr er glemte dyr   – det arbejder vi på at ændre

Kogebog med vegetarisk babymad

Er man selv vegetar eller veganer, og ønsker at undlade at give sit barn animalsk mad, findes der hjælp at hente. En svensk kogebog, “Grön barnmat” giver masser af opskrifter på både vegetarisk og vegansk mad til børn fra 0-3 år. Opskrifterne er lavet, så retterne kan tilberedes til hele familien og en del af det tilpasses barnets særlige behov.

Foruden de lækre opskrifter giver bogen meget gode råd om ernæring til gravide og børn. Desuden giver bogen gode alternativer til blandt andet mejeriprodukter, så den også er velegnet for forældre til laktoseintolerante børn eller børn med mælkeallergi.

Bogen er skrevet af Elisabeth Kylberg, som er ernæringsekspert, amningsforsker og doktor i medicinsk videnskab, og Åsa Strindlund, ernæringsekspert, småbørnsmor og veganer.avocado

[socialring]

VISTE DU, AT

Vacciner til menneskebørn testes på… dyrebørn

Hjælp forsøgsdyrene
Giv et bidrag på
MobilePay 55 88 70

Vil du sikre dyrefri forskning i fremtiden?

Af etiske grunde er det vigtigt at støtte dyrefri forskning. Ikke blot fordi dyrene skånes for lidelser, men fordi forskningsresultaterne er menneske-relevante og ikke forstyrres af, at være udført i en helt anden organisme.
Forsøgsdyrenes Værn finansierer forskning, der kan erstatte dyreforsøg og vi har en seriøs, proaktiv tilgang til udfasning af forsøgsdyr i medicinsk forskning – helt i tråd
med EU-direktivet på området.
Forsøgsdyrenes Værn mener, at en fuldstændig erstatning af dyreforsøg med andre metoder på sigt vil føre til teknologisk innovation, fremme lægevidenskaben og levere pålidelige data, der er relevante for mennesker.
Hjælp forsøgsdyrene – giv din støtte på: 1551-4 69 82 82 eller MobilePay 55 88 70
Gaver er fradragsberettigede efter SKAT’s regler, men husk i så fald at oplyse cpr.nr. hér.
Læs om nogle af de projekter Forsøgsdyrenes Værn har støttet her…