forsøgsdyrenes værn

Kandidater på sociale medier svarer ikke

Kandidater, der ellers markedsfører sig med god brug af sociale medier, undlader at besvare politiske spørgsmål. Forsøgsdyrenes Værn har som led i en koordineret indsats med 19 søsterorganisationer i hele Europa stillet de dog-vivisection-079, copyright OneVoice4samme fire spørgsmål til alle kandidater til Europa-Parlamentet. Vi spørger, om de vil arbejde for konkrete initiativer, der erstatter eller reducerer brugen af forsøgsdyr. Læs de fire spørgsmål her – Tre af spidskandidaterne har svaret – Morten Messerschmidt fra Dansk Folkeparti, Margrete Auken via en sekretær og Rina Ronja Kari fra Folkebevægelsen mod EU – og indtil videre 10 ud af ca. 80 adspurgte kandidater. Resten ignorerer forespørgsler.

Forsøgsdyrenes Værn anbefaler, at du stemmer på kandidater, der mener det og holder ord, når de siger, at de vil kæmpe for forsøgsdyr. Se vores liste over, hvem der har svaret, at de vil kæmpe for forsøgsdyrene – og hvem der ikke svarer her.

About us - in English

Har du en kort besked, kan du skrive til os ved at klikke hér. Du kan alternativt lægge en besked hos det firma der passer telefon for os — nummeret er    

33 32 00 16

Hjælp forsøgsdyrene
Giv et bidrag på
MobilePay 55 88 70

Der er mange gode grunde til at komme bort fra dyreforsøg. Èn af dem er dyrene…

VISTE DU, AT

Vacciner til menneskebørn testes på… dyrebørn