Forsøgsdyr er glemte dyr   – det arbejder vi på at ændre

Kosmetiktests

Indenfor EU blev det i marts 2009 ulovligt at teste kosmetiske ingredienser på dyr. Det blev også forbudt at sælge eller importere dyretestede ingredienser til EU for anvendelse i kosmetik.

I marts 2013 forbød EU også import og salg af alle nye dyretestede kosmetiske produkter og ingredienser i EU.

Symbolet Leaping Bunny garanterer at produktet er tilvirket af en virksomhed som har bevæget sig væk fra dyreforsøg. Leaping Bunny-certificering kan ges til de virksomheder som godkendes enligt den internationalt anerkendte standard ”Humane Cosmetics Standard”.

Dyreforsøg til kosmetik er stadig tilladt i andre dele af verden, så kigge efter Leaping Bunny-logo for at være helt sikker på at du køber kosmetik fri fra dyrplageri.

Læs mere om forbuddet, vores arbejde og certificering her.

[socialring]

VISTE DU, AT

Vacciner til menneskebørn testes på… dyrebørn

Hjælp forsøgsdyrene
Giv et bidrag på
MobilePay 55 88 70

Vil du sikre dyrefri forskning i fremtiden?

Af etiske grunde er det vigtigt at støtte dyrefri forskning. Ikke blot fordi dyrene skånes for lidelser, men fordi forskningsresultaterne er menneske-relevante og ikke forstyrres af, at være udført i en helt anden organisme.
Forsøgsdyrenes Værn finansierer forskning, der kan erstatte dyreforsøg og vi har en seriøs, proaktiv tilgang til udfasning af forsøgsdyr i medicinsk forskning – helt i tråd
med EU-direktivet på området.
Forsøgsdyrenes Værn mener, at en fuldstændig erstatning af dyreforsøg med andre metoder på sigt vil føre til teknologisk innovation, fremme lægevidenskaben og levere pålidelige data, der er relevante for mennesker.
Hjælp forsøgsdyrene – giv din støtte på: 1551-4 69 82 82 eller MobilePay 55 88 70
Gaver er fradragsberettigede efter SKAT’s regler, men husk i så fald at oplyse cpr.nr. hér.
Læs om nogle af de projekter Forsøgsdyrenes Værn har støttet her…