Forsøgsdyr er glemte dyr   – det arbejder vi på at ændre

Rebecka Llerena

Rebecka Llerena er svensk instruktør, dukkeanimator og rekvisitør. Hun er født i Stockholm i 1978 og har studeret film og animation. Udover at have arbejdet i USA, Danmark og England har hun 9 års erfaring med reklamefilm og musikvideoer.

Filmen, som Rebecka Llerena har lavet for Forsøgsdyrenes Værn, er blevet til efter idé fra Forsøgsdyrenes Værn og i samarbejde med produktionsselskabet FilmTecknarna AB i Stockholm.

“Det var en ganske særlig oplevelse at lave filmen Bubbles, fordi den blev til i en god sags tjeneste. Jeg gør mig mange tanker om dyrs forhold, og ville ønske, at mennesket ikke gjorde dem fortræd. Det gør mig glad, at der findes alternative produkter, som ikke er testet på dyr, og jeg føler mig stolt over at være en del af en kampagne, som har til formål at gøre folk bevidste om alternativer til dyreforsøg.”

VISTE DU, AT

Vacciner til menneskebørn testes på… dyrebørn

Hjælp forsøgsdyrene
Giv et bidrag på
MobilePay 55 88 70

Vil du sikre dyrefri forskning i fremtiden?

Af etiske grunde er det vigtigt at støtte dyrefri forskning. Ikke blot fordi dyrene skånes for lidelser, men fordi forskningsresultaterne er menneske-relevante og ikke forstyrres af, at være udført i en helt anden organisme.
Forsøgsdyrenes Værn finansierer forskning, der kan erstatte dyreforsøg og vi har en seriøs, proaktiv tilgang til udfasning af forsøgsdyr i medicinsk forskning – helt i tråd
med EU-direktivet på området.
Forsøgsdyrenes Værn mener, at en fuldstændig erstatning af dyreforsøg med andre metoder på sigt vil føre til teknologisk innovation, fremme lægevidenskaben og levere pålidelige data, der er relevante for mennesker.
Hjælp forsøgsdyrene – giv din støtte på: 1551-4 69 82 82 eller MobilePay 55 88 70
Gaver er fradragsberettigede efter SKAT’s regler, men husk i så fald at oplyse cpr.nr. hér.
Læs om nogle af de projekter Forsøgsdyrenes Værn har støttet her…