forsøgsdyrenes værn

Forsøgsdyrenes Værn ønsker bl.a.:

• at fremstilling af antistoffer med dyrefri metoder skal indføres i alle EU-lande og antistofproduktion med brug af dyr udfases.

• at der etableres eksperttræning og rådgivningsmuligheder for at hjælpe virksomheder og institutioner til at gå over til anvendelse og produktion af dyrefri antistoffer.

• at antallet af dyr anvendt til fremstilling af antistoffer skal indberettes og offentliggøres i en kategori for sig i alle EU-landenes årlige statistik om anvendelsen af dyr til forsøg.  

Det bør høre til absolut undtagelsen, at de ansvarlige myndigheder godkender ansøgninger om antistofproduktion i dyr. Mangler en forsker praktisk kompetence til at finde frem til dyrefri antistoffer, så findes der både mange publikationer herom og også firmaer, der lever af at sælge antistoffer og kan hjælpe med at etablere den ny teknologi.

Snart vil der ligeledes med Forsøgsdyrenes Værns økonomiske støtte være etableret et bibliotek, hvor forskere kan få hjælp til at finde lige netop det dyrefri antistof, der er behov for.

 

About us - in English

Der er mange gode grunde til at komme bort fra dyreforsøg. Èn af dem er dyrene…

VISTE DU, AT

Vacciner til menneskebørn testes på… dyrebørn

Hjælp forsøgsdyrene
Giv et bidrag på
MobilePay 55 88 70