Forsøgsdyr er glemte dyr   – det arbejder vi på at ændre

Veganer- og Vegetarguide for turister

vegetarianeurope-lgbritain2005-lgEr du vegetar eller veganer? Går rejsen til Storbritannien? Eller andre steder i Europa? Så må du have en guide til vegetariske og veganske spisesteder ved hånden. Pris £10. Gå ind på vegetarianguides.co.uk og vælg selv.

Bøgerne er skrevet af Alex Bourke og Europa-udgaven indeholder flere end 300 vegetariske og veganske spisesteder i 23 lande. Der findes desuden Vegetarian Scotland, Vegetarian London, Vegetarian Britain m.fl. Sidstnævnte indeholder navne og adresser på 170 vegetar- og veganervenlige hoteller og andre overnatningssteder, info om 600 caféer og restauranter der serverer vegetariske og veganske retter, og 500 forretninger der sælger vegetarisk og veganisk mad.

veganpassport-lgVeganisk pas
Et veganisk pas der på 74 sprog fortæller, at du er veganer, kan købes for £5.
Så burde du ikke behøve at frygte, at der svømmer en kødbolle i suppen.

[socialring]

VISTE DU, AT

Vacciner til menneskebørn testes på… dyrebørn

Hjælp forsøgsdyrene
Giv et bidrag på
MobilePay 55 88 70

Vil du sikre dyrefri forskning i fremtiden?

Af etiske grunde er det vigtigt at støtte dyrefri forskning. Ikke blot fordi dyrene skånes for lidelser, men fordi forskningsresultaterne er menneske-relevante og ikke forstyrres af, at være udført i en helt anden organisme.
Forsøgsdyrenes Værn finansierer forskning, der kan erstatte dyreforsøg og vi har en seriøs, proaktiv tilgang til udfasning af forsøgsdyr i medicinsk forskning – helt i tråd
med EU-direktivet på området.
Forsøgsdyrenes Værn mener, at en fuldstændig erstatning af dyreforsøg med andre metoder på sigt vil føre til teknologisk innovation, fremme lægevidenskaben og levere pålidelige data, der er relevante for mennesker.
Hjælp forsøgsdyrene – giv din støtte på: 1551-4 69 82 82 eller MobilePay 55 88 70
Gaver er fradragsberettigede efter SKAT’s regler, men husk i så fald at oplyse cpr.nr. hér.
Læs om nogle af de projekter Forsøgsdyrenes Værn har støttet her…